Banner 980x90

Šķeldas ražotāju "Daibi" pasludina par maksātnespējīgu

Rīga, 10.okt., LETA. Saldus novada šķeldas ražotājai SIA "Daibi" pasludināts maksātnespējas process, liecina ieraksts Maksātnespējas reģistrā.

Saldus rajona tiesa 5.oktobrī uzņēmumam pasludinājusi maksātnespēju, par administratoru procesā ieceļot Monvīdu Dragonu. Kreditoriem ir dots mēnesis laika, lai pieteiktu prasījumus.

Uzņēmumā atturējās sniegt komentārus par maksātnespējas iemesliem.

Kā liecina "Firmas.lv" dati, "Daibu" apgrozījums pagājušajā gadā bija 4,618 miljoni eiro salīdzinājumā ar 4,289 miljoniem iepriekšējā gadā, bet zaudējumi sasniedza 666 799 eiro salīdzinājumā ar 314 465 eiro peļņu 2014.gadā. "Daibu" galvenie darbības virzieni ir biomasas, šķeldas un skaidu, kā arī kokmateriālu atgriezumu iepirkšana, ražošana un realizācija.

Kompānija "Daibi" reģistrēta 2006.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. Uzņēmumā pērn bija nodarbināts 21 darbinieks. Tā vienīgais īpašnieks ir Emīls Jaunzemis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)