Banner 980x90

Svētdien ziemas trasē "Rukmāri" notiks auto-moto sacensības

Svētdien, 26.janvārī Saldus novada Zaņas pagastā, ziemas trasē "Rukmāri" norisināsies auto-moto sacensību "Rukmāri 2014" 1.posms. "Rukmāru Ziemas Kausa izcīņa 2014" ir daudzposmu sacensības automašīnām un kvadracikliem, ko rīko biedrība "Virāža – Z" , pilsētas informācijas portāls Saldus24.lv uzzināja Saldus novada pašvaldībā.

Sacensībās piedalīsies komandas no trīs dalībniekiem, turklāt nolikums paredz, ka vienam no dalībniekiem jābūt sievietei.  Sacensības atļauts piedalīties dažāda veida automašīnām, tostarp arī kvadracikliem un parastajām automašīnām, kuras atbilst pielaidei ceļu satiksmei, bez jebkādiem uzlabojumiem.

Detalizēts sacensību nolikums pieejams šeit.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)