Banner 980x90

Tu un Tavi Paralēlo pasauļu bērni!

Tu esi visvarenais cilvēks, bet Tavas domas kontrolē Tavi Paralēlo pasauļu bērni. Tādi katram cilvēkam ir divi.

Piemēram, ir vīrietis, un viņam var būt, ka abi bērni ir meitenes. Šāda tipa vīrietim patiks draudzēties ar meitenēm, un viņš gribēs tām līdzināties un arī ģērbsies tīri, glīti, sakopti, un vienmēr būs akurāts. Vīrietim abi Paralēlo pasauļu bērni var būt zēni. Šādiem vīriešiem patiks tikai un vienīgi vīriešu sabiedrība. Viņi ieklausīsies tikai viņu dotajos padomos.

Bet, kas notiek, ja mūsu Paralēlo pasauļu bērni ir gan meitene, gan zēns? Vajadzētu būt, kā šajā pasaulē saka: "Normāli." Bet nekā – harmonija neiestājas, jo vienu bērnu mēs lutinām un tam izdabājam, bet otrs ir pabērna lomā. Piemēram, sieviete, kuras zēns ir skaists, iznesīgs, spēcīgs un ļoti veiksmīgs, vairāk būs tendēta uz sportu, karjeru. Tā saucamā – biznesa lēdija, arī slavena sportiste. Viņas meitene ir Pelnrušķīte, kura ir atstāta novārtā un nav novērtēta. Šim sievietēm būs grūti atrast piemērotu vīrieti, jo tie ne vienmēr izvēlēsies par sievām viņas. Ja nu vienīgi vīrietim ir skaista, gudra, stipra meitene, bet viņa zēns ir iespiests kaktiņā. Tāpēc der padomāt, kādi ir Jūsu iekšējo Paralēlo pasauļu bērni. 

Ja to sapratīsit, tad būsit harmoniski un dzīvosit ilgi un laimīgi.

Diāna Audra – ekstrasence, dažādu problēmu dziedniece, gaišreģe, Taro kārtis un hiromante.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)