Banner 980x90

Valsts policijas Saldus iecirkni vadīs Eduards Boļšakovs

Ventspils, 13.apr., LETA. Valsts policijas (VP) Saldus iecirkņa priekšnieka amatu turpmāk ieņems pulkvežleitnants Eduards Boļšakovs, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Boļšakovs līdz šim bija Kurzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja priekšnieks.

Saldus ir Boļšakova dzimtā puse, tādēļ šī pilsēta un vide viņam nav sveša. Kā vienu no prioritātēm jaunajā amatā viņš min rūpes par sabiedrības drošību, akcentējot bērnu drošību, tāpat arī noziedzīgu nodarījumu novēršanu un atklāšanu, preventīvo darbu un drošību ceļu satiksmē, informēja Šteinberga.

Dienesta gaitas Boļšakovs sācis 1995.gadā. Pēc Policijas akadēmijas absolvēšanas viņš strādājis Aizputē.

Jauns Saldus policijas iecirkņa priekšnieks bija jāieceļ, jo līdzšinējais iecirkņa vadītājs Indulis Blīgzna februārī kļuva par VP Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)