Banner 980x90

Vecāki pabaro bērnu ar maisījumu, kam netīši piejaukuši etiķi

Rīga, 17.okt., LETA. Kurzemē vakardien slimnīcā nogādāts mazs bērns, kurš, iespējams, saindējies ar ēdiena maisījumam netīši piejauktu etiķi, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Gatavojot ēdiena maisījumu, vecāki bija aizmirsuši, ka tējkannā ielējuši etiķi tās atkaļķošanai. Bērns pēc pabarošanas nogādāts slimnīcā ar iespējamu saindēšanos.

Savukārt Vidzemē gadu veca meitenīte atmuguriski nokrita no gultas, kā rezultātā tika nogādāta slimnīcā ar galvas traumu.

Kā ziņots, kopumā diennakts laikā NMPD mediķi devušies uz 979 izsaukumiem, no kuriem 141 bija saistīts ar dažāda veida traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)