Banner 980x90

Visas Saldus novada domes sēdes un komiteju sēdes būs skatāmas tiešraidē

Ventspils, 18.jūl., LETA. Turpmāk visas Saldus novada domes sēdes un komiteju sēdes būs skatāmas tiešraidē Saldus novada pašvaldības "Facebook" kontā, aģentūru LETA informēja Saldus Tūrisma informācijas, kultūras un sporta centra pārstāve Zane Sproģe.

Šādu lēmumu jaunievēlētās domes vadība pieņēmusi, lai iedzīvotāji daudz operatīvāk varētu sekot līdzi lēmumu pieņemšanai un diskusijām un dzirdēt visu deputātu viedokļus, skaidroja pašvaldības pārstāve. Tiem, kuriem nebūs iespējams redzēt tiešraidi, pašvaldības "Youtube" kontā būs pieejami ieraksti notikušo sēžu ieraksti.

Kā akcentēja Sproģe, Saldus novada pašvaldība ir viena no nedaudzajām pašvaldībām Latvijā, kas nodrošina tik plašu ieskatu domes lēmumu tapšanas procesā.

18.jūlijā plkst.10 notiks pirmā Sociālo, izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēde. 20.jūlijā plkst.10 notiks Teritoriālās komitejas sēde, bet plkst.14 – Finanšu komitejas sēde. Domes sēde notiks 27.jūlijā plkst.14.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)