Banner 980x90

Ziemeļu divdienās uzvar Kristaps Jaudzems

Otrajā Latvijas kausa posmā orientēšanās sportā - divu dienu sacensībās Ziemeļu divdienas - par uzvarētājiem elites grupās kļuva Kristaps Jaudzems (OK Saldus) un Sandra Grosberga (CPSS/Meridiāns/Pārgauja), pilsētas informācijas portālu Saldus24.lv informēja Latvijas Orientēšanās federācijas preses dienesta pārstāvis Jānis Tanužs.
Kamēr Latvijas labākie orientieristi pārbauda savus spēkus Eiropas čempionātā Portugālē, Carnikavas un Ādažu apkārtnē norisinājās otrais Latvijas kausa posms orientēšanās sportā - Ziemeļu divdienas.

Pirmajā dienā notika sacensības garajā distancē. Ātrākais tajā dienā bija Jānis Krūmiņš (SK Briksnis), kurš ieguva 1:42 pārsvaru pār Kristapu Jaudzemu. Taču otrās dienas vidējā distance Garciema kāpās izrādījās izšķiroša. J. Krūmiņš pieļāva lielu kļūdu un K.Jaudzems to izmantoja, par 15 sekundēm pārspējot J. Krūmiņu kopvērtējumā. Uz trešo vietu kopvērtējumā ar labāko laiku distancē pacēlās Marģers Kietis no Ozons.

Sieviešu elitē cīņa par uzvaru norisinājās starp Lindu Katlapu un Sandru Grosbergu (CPSS/Meridiāns/Pārgauja). Pēc pirmās dienas L. Katlapa bija 3:27 priekšā savai jaunākajai konkurentei, bet otrās dienas S. Grosbergas pārliecinošais sniegums kombinācijā ar L. Katlapas pieļautajām kļūdām, nodrošināja pārliecinošu vietu maiņu - par uzvarētāju kļuva juniore S. Grosberga.

Emīls Henrijs Taube (ZVOC-VBSS) un Elizabete Blūmentāle (Ozons) kļuva par uzvarētājiem junioru grupās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)