Banner 980x90

Eleganti auskari ar Swarovski kristāliem

Eleganti auskari ir rotas, kā sievietes kolekcijā nekad nevar būt par daudz. Īpaši, ja šie auskari ir ar mirdzošajiem Swarovski kristāliem. Nela Gems ir latviešu uzņēmums, kas rada mirdzošus un elegantus sudraba auskarus ar krāsainiem Swarovski kristāliem.

Nela Gems savas rotaslietas pārdod galvenokārt internetā. Produkcija pieejama apskatei zīmola mājaslapā NelaGems.com, kur iespējams iepazīties ar rotaslietu plašo piedāvājumu un ērti to arī iegādāties. 

Šajā rakstā vairāk iepazīsties ar Nela Gems auskariem, kas ir piemēroti gan svētkiem, gan arī ikdienai.

Nela Gems auskari svētkiem
Svētkos gribam sapucēties vairāk nekā ikdienā. Līdz ar to arī rotaslietas tiek izvēlētas košākas, lielākas, mirdzošākas un pamanāmākas. Zīmola Nela Gems auskaru piedāvājumā iespējams atrast gan vienkāršākus un minimālākus auskarus, gan arī greznus un košus auskarus.
Ar zīmola elegantajiem auskariem iespējams lieliski sapucēties svētkiem – dzimšanas dienai, izlaidumam vai pat kāzu dienai. Piedāvājums ir ļoti plašs un piemērots dažādiem notikumiem. 

Svētki ir laiks, kad sievietēm justies īpaši skaistām un mirdzošām. Rotaslietas ar Swarovski kristāliem katrai sievietei ļaus mirdzēt un sajusties par sevi pārliecinātai. Tieši kristālu mirdzums ir tas, kas šīm rotaslietām piešķir īpašu vērtību. 

Piedāvājumā ir auskari dažādās formās – kantaini, apaļi, lāsīšu veidā, arī pērļu. Krāsu piedāvājums ir tieši tikpat plašs.
 


Nela Gems auskari katrai dienai
No citām rotām Nela Gems zīmols atšķiras ar to neapšaubāmo eleganci un apžilbinošo skaistumu. Kāpēc gan sevi ierobežot arī ikdienā?  
Nela Gems kolekcijā pieejami tādi sudraba auskari, kas pavisam dabiski izskatīsies arī parastā darba dienā, piešķirot sievietes koptēlam nelielu mirdzumu un skaistumu.

Par piemēru var minēt nagliņauskarus, kas ir veidoti no 8mm lieliem kristāliem. Tie ir pietiekami nelieli, lai tos varētu valkāt katru dienu uz darbu un citās ikdienas gaitās. Tomēr šie sudraba auskari ir pietiekami svinīgi, lai ikdienai piešķirtu mirdzumu.
 

Skaista dāvana sievietei svētkos
Ja vēlies iepriecināt ne tikai sevi, bet arī kādu citu sievieti svētkos, Nela Gems auskari ir izcila izvēle. Jebkura dieviete būtu priecīga par Nela Gems dāvanu karti, kas ļaus izvēlēties sev auskaru pāri un arī kristāla krāsu pēc pašas izvēles.

Pašmāju zīmola Nela Gems auskari ar Swarovski kristāliem ir lieliska vārda dienas dāvana, kas iepriecinātu katru sievieti svētkos – mīļoto meiteni, sievu, draudzeni, māsu un mammu.

Lai mirdzoši svētki!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)