Banner 980x90

Ir zināmi biznesa ideju konkursa Kurzemes reģiona finālisti

30.septembrī, ''Mārtiņzālē'', Pilsētas laukumā 4, plkst.19.00, pieci inovatīvu biznesa ideju konkursa Biznesa ekspresis Kurzemes reģiona finālisti tiksies aci pret aci ar konkursa žūriju, lai aizstāvētu savas biznesa idejas klātienē un cīnītos par finansiālu atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai (3.vieta – 2000 eiro; 2.vieta – 3000 eiro; 1.vieta – 5000 eiro), kā arī atbalstītāju sarūpētajām specbalvām.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Biznesa ekspresis vēstnese Ilze Mauriņa, Kurzemes reģiona konkursa finālisti: Edijs Krūmiņš, Ingus Palapis, Kristaps Dembovskis, Laima Špude un Mārtiņš Kokalis.

Noslēguma pasākumu interesenti varēs vērot tiešraidē konkursa mājas lapā www.biznesaekspresis.lv, vai apmeklējot pasākumu klātienē.

Šā gada maijā, ar Norvēģijas finanšu instrumenta atbalstu, visiem interesentiem bija iespēja pieteikt savu dalību vienā no lielākajiem biznesa ideju konkursiem Latvijā – Biznesa ekspresis, kur konkursa dalībnieku iesniegtās idejas tika izvērtētas trīs posmos. Pirmajā posmā biznesa jomas eksperti vērtēja konkursa mājas lapā pieteiktās idejas un katrā no pieciem Latvijas reģioniem izvirzīja 10 daudzsološākās uz otro konkursa kārtu. Otrās kārtas ietvaros konkursantiem bija iespēja apmeklēt lekcijas un gūt zināšanas par uzņēmējdarbību, prezentēšanas prasmēm, kā arī tikties ar mentoriem un pilnveidot savu ideju, lai noslēgumā spētu sagatavot biznesa plānu un nodotu to žūrijas vērtējumam. Trešajā konkursa kārtā tika izvirzīti pieci jaunie uzņēmēji no katra reģiona, kuri, pielietojot apmācībās iegūtās zināšanas, centīsies pārliecināt žūriju, ka tieši viņu ideja ir uzvarētāja titula vērta, kā arī parādīt savu erudīciju un uzņēmēja prasmes interaktīvos uzdevumos.

Ieeja pasākumā – bezmaksas.

Konkursu Biznesa ekspresis organizē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, sadarbojoties ar Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatoru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)