Banner 980x90

Konkursā "Saldus Cālis 2015" uzvar Amēlija Hāzena

Saldus Bērnu un jaunatnes centrā 29.martā notika Saldus kultūras centra organizētais mazo vokālistu konkurss "Saldus Cālis 2015", kurā par galveno titulu sacentās 12 skanīgu balsu īpašnieki no Saldus un Brocēnu novadiem, pilsētas informācijas portāls Saldus24.lv uzzināja centrā.

Katram konkursa dalībniekam bija jāizpilda divas dziesmas pēc brīvas izvēles. Savus priekšnesumus visi bija rūpīgi sagatavojuši, ņemot talkā arī savas mīļākās rotaļlietas un šova elementus.
Dalībnieku sniegumu vērtēja profesionāla un labvēlīgā žūrija: muzikālās apvienības "Naktsvārdi" dalībniece, Blīdenes jauktā ansambļa vadītāja Krista Vīndedze, Saldus pirmsskolas izglītības iestādes "Īkstīte" mūzikas audzinātāja, sieviešu vokālās grupas "Druvas tonis" vadītāja Dina Zariņa un mūziķis/pedagogs Uģis Jēkabsons.

Žūrija pievērsa uzmanību gan dalībnieka vokālajām spējām un ritma izjūtai, gan mākslinieciskajai kvalitātei.

Visi mazie dziedātāji saņēma atzinību un piemiņas balvas, bet titulu "Saldus Cālis 2015" ieguva Amēlija Hāzena, kuru konkursam sagatavoja mūzikas pedagoģe Olita Kleinberga.

Skanīgās balss īpašniecei Amēlijai Hāzenai ir pieci gadi. Konkursā viņā izpildīja dziesmas "Lācēns muzikants" un " Ar gailīti Rīgā braucu".

Skatītāju simpātijas balva tika Artai Šteinai (4 gadi), kuras mūzikas pedagoģe ir Olita Kleinberga.

Arī pārējie konkursa dalībnieki izpelnījās īpašas nominācijas: Artūrs Dimitrijevs (6 gadi) – Apzinīgākais Cālis, Elizabete Blūma (6 gadi) - Pārliecinošākais Cālis, Sofija Romanovska (3 gadi) – Muzikāli rotaļīgākais Cālis, Evelīna Kārkliņa (4 gadi) – Cālis aktrise, Līva Treinovska (4 gadi) – Kustīgi brīvākais Cālis, Simona Velaviča (4 gadi) – Atbildīgākais Cālis, Endija Kustova (5gadi) – Dejiskākais Cālis, Sofija Annemarija Dobuma (5 gadi) – Melodiskākais Cālis, Amanda Burkovska (6 gadi) – Prātīgākais Cālis, Elīna Treinovska (6 gadi) – Skanīgākais Cālis.

Pasākuma īpašā viešņa Liene Šomase iesaistīja dalībniekus dziesmās un rotaļās un kopā ar visiem konkursa dalībniekiem skatītājiem veltīja īpaši gatavoto kopdziesmu "Lai dzīvo".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)