Banner 980x90

Kur var atrast labāko reklāmu vai sludinājumus Saldū?

Kur ražo saldās un gardās konfektes "Gotiņa"? Saldū. Kur top Druvas saldējums? Saldus novadā. Kura ir Latvijas saldākā pilsēta? Saldus. Kur tagad var atrast Saldus aktuālākos sludinājumus? Inovatīvajā digitālās sludinājumu portālā Dalder.lv.

Saldus ir pilsēta, kurā dzīvo un strādā gandrīz desmit tūkstoši iedzīvotāji. Tā ir plaukstoša pilsēta, kura ir iecienīta tūristu un saldummīļu aprindās. Kur ir aprite un progress, tur ir arī mārketinga un reklāmas attīstība, jo laba reklāma ir viens no veidiem, kā attīstīt uzņēmumu, pārdot pakalpojumu vai arī atrast un nopirkt kādu nepieciešamu lietu. 

Labākā reklāma Saldū – portālā Dalder.lv
Ja ir nepieciešamība ievietot sludinājumu vai reklāmu par aktuālām lietām un notikumiem Saldū, tagad operatīvi un vienkārši to var izdarīt jaunā un progresīvā sludinājumu serverī Dalder.lv.

Dalder.lv ir digitāls reklāmas portāls, kas ir izcili funkcionāls un patīkams lietošanā. Sludinājumus tajā ir iespēja ievietot gan automatizēti, gan manuāli. Viena no tā lieliskākajām īpašībām ir detalizēts administratīvais iedalījums pa novadiem un pilsētām. Reklāma Saldū tagad ir atrodama vienkopus – gan tiem, kuri vēlas ko pārdot, gan tiem, kuri vēlas ko nopirkt, gan privātiem lietotājiem, gan uzņēmumiem. 

Kā uzsākt lietošanu?
Pirmais solis ir reģistrēties. Katrs lietotājs var izvēlēties sev atbilstošu reģistrācijas sadaļu – privāts lietotājs vai uzņēmums. Uzņēmumiem, kam ir liels piedāvājums, ir pieejama XML datu automātiska apmaiņa. Reģistrēšanās un pamata pakalpojumu izmantošana ir un vienmēr būs bez maksas. Salīdzinājumā ar citiem sludinājumu serveriem tas ir patīkams atklājums, jo citi portāli pieprasa reģistrācijas maksu par sludinājuma ievietošanu, tam ir ierobežots uzglabāšanas termiņš un mainīt informāciju vairs nevar – bet ne Dalder.lv. 

Plaša datubāze un filtrēšanas sistēma
Izveidojot sludinājumu, lietotājam vairs nav jālauza galva par preces pareizu un precīzu tehnisko aprakstu, jo portālā ir ārkārtīgi daudzveidīga preču un pakalpojumu datubāze. Pāris sekundēs, izmantojot jau gatavus tehniskos aprakstus, var izveidot profesionālu sludinājumu. Izveidoto sludinājumu Saldū par vakancēm vai sadaļā Meklēju darbu, lietotājs var būt drošs, ka gan darba meklētāji, gan darba devēji portālā dalder.lv spēs efektīvi atrast vajadzīgo informāciju.

Meklējot informāciju, ir iespēja izmantot jau gatavus meklēšanas filtrus. Tos var saglabāt, lai katru reizi nebūtu jāatkārto viena un tā pati darbība. Parakstoties uz jaunumiem, aktīvi lietotāji, kas ikdienā izmanto internetu, var būt pārliecināti, ka visaktuālākie sludinājumi Saldū nonāks tieši pie viņiem. Portālā dalder.lv jaunu informāciju meklēt nevajag. Tā atnāk pati.

Transakciju atsauksmes un tulkojums 3 valodās
Dalder.lv ir jaunākās paaudzes sludinājumu portāls. Par pārdotās preces vai pakalpojuma kvalitāti būs iespējams ievietot transakciju atsauksmes. Tā ir atsauksme, ko var pievienot tikai pēc preces, pirkuma vai pakalpojuma iegādes. Izveidojot sludinājumus Saldū, uzņēmumi savu lietotāja profilu var izveidot kā mājaslapu, kas skaidri parādīs mērķauditorijai, kas tiek pirkts vai pārdots. Automātisks tulkojums 3 valodās sasniegs daudz lielāku interesentu loku, tajā skaitā arī ārzemniekus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)