Banner 980x90

Kurzemniekiem pieejama Jauno ideju autoru atbalsta programma

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv

Kurzemes Biznesa inkubators sadarbībā ar Kuldīgas novada pašvaldību realizē jauno ideju autoru atbalsta programmu Pirmsinkubators, atbalstot topošos uzņēmējus to ideju sākotnējā attīstības stadijā.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Laura Cera, Pirmsinkubatora mērķis ir atbalstīt biznesa ideju autorus to biznesa ideju attīstības sākotnējā stadijā, nodrošinot topošos uzņēmējus ar tādiem bezmaksas atbalsta pakalpojumiem kā konsultācijas biznesa plāna izstrādē, finanšu piesaistes jautājumos, sadarbības partneru piesaistē, mārketingā, ideju ģenerēšanā, prototipa testēšanā, kā arī nodrošina idejas autoru ar telpu, atvērtā tipa ofisā, darba vietas izveidei. Pirmsinkubācija paredzēta gan jauno biznesa ideju autoriem, gan juridiskām, gan fiziskām personām.

Trīs mēnešu laikā idejas autors kopā ar konsultantu attīsta pirmo prototipu, izstrādā biznesa plānu finansējuma piesaistei, nodarbojas ar pirmo klientu piesaisti vai citiem idejas attīstības pasākumiem, kas konkrētās idejas gadījumā uzskatāms par nepieciešamu. Galarezultātā, kopā ar konsultantu, tiek pieņemts lēmums par vai pret idejas tālāku attīstīšanu biznesā. Bezmaksas pirmsinkubācijas pakalpojumus iespējams saņemt jebkuram Kuldīgas novada iedzīvotājam.

Kopš 2011.gada Pirmsinkubators iedzīvotājus nodrošina ne tikai ar atbalsta pakalpojumiem uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstīšanai, bet šajā laikā arī organizējis tādus bezmaksas uzņēmējdarbību veicinošus pasākumus kā Biznesa rīti, semināri, biznesa ideju konkursi, Iespēju forums u.c.

Tuvākā bezmaksas lekcija, uz kuru laipni aicināti visi interesenti, notiks 5.novembrī no plkst.14.00- 16.30 Kuldīgas attīstības aģentūrā, par tēmu: "Priekšnoteikumi efektīvai komunikācijai ar medijiem".

Reģistrēšanās dalībai pasākumā līdz 4.novembrim, sūtot pieteikumu uz e-pastu: laura@kbi.lv vai zvanot 28731202. Vairāk informācijas pieejama šeit: http://us9.campaign-archive1.com/?u=73c7149dfabe4ac8b4ee371ac&id=adab57d23b&e=651099422e

Plašāku informāciju par Pirmsinkubācijas pakalpojumiem iespējams saņemt sazinoties ar Kurzemes Biznesa inkubatoru pa tālruni: 28731202 vai sūtot e-pastu uz laura@kbi.lv

Pirmsinkubators darbojas Kurzemes Biznesa inkubatora filiālēs Liepājā, Kuldīgā un drīzumā arī Saldū.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)