Banner 980x90

Labdarības akcija "Dzīvo vesels!" Saldū ārsti bez maksas veiks ķirurģiskās operācijas

Rīga, 6.marts, LETA. No 27.marta līdz 29.martam Saldus medicīnas centrā notiks ārstu labdarības akcija "Dzīvo vesels!", kuras laikā ārsti bez maksas veiks konsultācijas un ķirurģiskas operācijas Saldus un Brocēnu novadu iedzīvotājiem, aģentūru LETA informēja Saldus novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Šteina.

Akcija notiks jau trešo gadu, un šogad Saldus medicīnas centrs sadarbībā ar Saldus un Brocēnu novadu pašvaldību sociālajiem dienestiem apzināja cilvēkus, kuriem šī palīdzība būtu nepieciešama.

Akcijā bez maksas konsultēs traumatologi-ortopēdi Kaspars Ūdris, Dmitrijs Kirejevs un Aldis Šperliņš. Nepieciešamās analīzes un izmeklējumus nodrošinās SIA "Centrālā laboratorija" un SIA "Vizuālā diagnostika". Plānots, ka akcijā piedalīsies arī starptautiski atzīti traumatologi-ortopēdi Viktors Jermolajevs no Lietuvas un Ruslans Sergijenko no Ukrainas.

Akcijas laikā ārsti dosies uz sociālās aprūpes centru "Ābeles" Lutriņos, kur veiks konsultācijas un procedūras centra iemītniekiem.

Sabiedrībai ir iespēja atbalstīt veiksmīgu akcijas norisi, ziedojot līdzekļus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)