Banner 980x90

Pagarināts KBI atbalsta programmas darbības termiņš Saldū

Foto: Saldus24.lv
Foto: Saldus24.lv

Ņemot vērā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) būtiski uzlaboto atskaišu iesniegšanas, izskatīšanas un vērtēšanas procesu, Kurzemes Biznesa inkubatora inkubācijas atbalsta programmas darbības termiņš tiek pagarināts līdz 2015.gada 30.novembrim, tādējādi vēl mēnesi turpinot nodrošināt inkubācijas pakalpojumus jaunajiem uzņēmējiem kā Liepājā, tā Kuldīgā un Saldū.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja Intars Zēns, ar mērķi turpināt nodrošināt pakalpojumu pieejamību, 27.oktobrī LIAA tika pieņemts lēmums uz vēl vienu mēnesi pagarināt atbalsta programmu jaunajiem uzņēmējiem, turpinot ar valsts finansējumu nodrošināt esošos Kurzemes Biznesa inkubatora ar straujākas attīstības nodrošināšanai, nepieciešamajiem pakalpojumiem.

Neskatoties uz plānoto LIAA atbalsta programmas noslēgumu 30.novembrī, Kurzemes Biznesa inkubators turpinās savu darbību, veicinot uzņēmējdarbības attīstību Dienvidkurzemes reģionā, nodrošinot uzņēmumus ar to attīstībai nepieciešamajiem pakalpojumiem, tiesa gan, jauno uzņēmēju rīcībā, vismaz dažus mēnešus, nebūs LIAA finansējums pakalpojumu izmaksu līdzfinansēšanai.

Uz doto brīdi Kurzemes Biznesa inkubatorā darbojas tādi atpazīstamību ieguvuši uzņēmumi kā, elektrokartingu ražotājs Blue Shock Race, izglītojošus un iztēli rosinošus lielizmēra koku konstruktoru ražotājs J.A. Wood Country, polietilēna konteineru oderu ražotājs autoceļu un jūras kravu pārvadājumiem- Liepaja Bulk Liner, un MS Cafe, kas plašākai sabiedrībai pazīstams kā Mullberry, Liepājas pludmalē saviem klientiem piedāvājot smūtijus, jeb augļu kokteiļus, kas gatavoti tikai no dabīgām izejvielām.

Kopumā, Kurzemes Biznesa inkubatorā, Liepājā, Saldū un Kuldīgā, pašlaik darbojas 29 uzņēmumi, kuri apguvuši inkubācijas procesā pieejamo finansējumu.

Neskatoties uz to, ka inkubācijas programma tuvojas noslēgumam, Kurzemes Biznesa inkubators aicina jaunos uzņēmējus izmantot arī citus Inkubatora sniegtos atbalsta pakalpojumus, un apmeklēt uzņēmējdarbībai veltītos pasākumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)