Banner 980x90

Par "Saldus medicīnas centra" valdes priekšsēdētāju ievēl bijušo Saeimas deputāti Nelliju Kleinbergu

Rīga, 27.jūn., LETA. Saldus novada domes deputāti šodien par "Saldus medicīnas centra" valdes priekšsēdētāju ievēlējuši bijušo Saeimas deputāti Nelliju Kleinbergu (LRA), noskaidroja aģentūra LETA.

Jau ziņots, ka bijušais "Saldus medicīnas centrs" valdes priekšsēdētājs Ingemars Harmsens no 11.jūnija ieņem SIA "Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs" (LVĢMC) valdes priekšsēdētāja amatu.

Uz vakanto "Saldus medicīnas centra" valdes priekšsēdētāja amatu bija pieteikušies četri pretendenti. Atbalstu Kleinbergas kandidatūrai pauda visi Saldus novada domes deputāti, kas šodien piedalījās domes sēdē. Kleinberga deputātiem pateicās par iespēju atgriezties savā dzimtajā pilsētā.

Aģentūrai LETA Kleinberga stāstīja, ka viņa jau ir tikusies ar iepriekšējo valdes priekšsēdētāju Harmsenu un guvusi pārliecību, ka Saldus medicīnas centrs ir ļoti labi sakārtots un ielikts pamats tā turpmākajai attīstībai.

Jaunievēlētā priekšsēdētāja vēlētos sniegt plašāku informāciju iedzīvotājiem par medicīnas centrā pieejamajiem pakalpojumiem, jo tajā tiekot piedāvāti kvalitatīvi rehabilitācijas pakalpojumi. Viņa uzskata, ka iedzīvotājiem būtiski ir arī veselības profilakses jautājumi.

"Ļoti svarīgi, lai veselības centrs nebūtu kā vientuļa sala, bet sadarbotos ar citām Saldū esošajām institūcijām, piemēram, Sociālo dienestu, kā arī veselības nozares nevalstiskajām organizācijām," sacīja Kleinberga.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, Kleinberga 1984.gadā Rīgas kultūras un izglītības darbinieku tehnikumā ieguvusi dramatiskā kolektīva vadītājas kvalifikāciju, 1991.gadā Jāzepa Vītola Latvijas valsts Konservatorijā viņa ieguvusi kultūrizglītības darba un svētku organizatora, režisora specialitāti. Savukārt 2001.gadā Latvijas Universitātē Ekonomikas un vadības fakultātē iegūts sociālo zinātņu maģistra grāds sabiedrības vadībā.

Kleinberga bijusi Skrundas novada domes priekšsēdētāja laika posmā no 2005.gada līdz 2014.gadam, kad tika ievēlēta par 12.Saeimas deputāti no Latvijas Reģionu apvienības saraksta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)