Banner 980x90

Pārāk lielu izmaksu dēļ pašvaldība slēdz "Saldus radio"

Rīga, 5.jūl., LETA. Jūlijā darbu pārtraucis "Saldus radio", jo prasījis pārāk lielus ieguldījumus no pašvaldības, noskaidroja aģentūra LETA.

Radio darbu nodrošinājusi Saldus novada pašvaldības aģentūra "Saldus Tūrisma informācijas, kultūras un sporta centrs". Taču dome lēmusi pārtraukt radio darbu, jo tas biji neekonomisks un prasīja nesamērīgus pašvaldības ikgadējus finanšu resursus, norādīja vietvarā.

Šī gada aģentūras budžets saplānots bez finanšu ieguldījumiem radio.

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome anulējusi radio apraides atļauju, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Radio piedāvājis dažādus raidījumus, tostarp raidījumu "Saldus mūziķu stunda" par Saldus, Brocēnu novada cilvēku radītām dziesmām, novada aktualitātēm un citu informāciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)