Banner 980x90

Pilsblīdenē norisināsies pirmspēdējais Latvijas kausa posms motokrosā solo klasēm

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau šajā nedēļas nogalē, 18.septembrī, Pilsblīdenē norisināsies šīs sezonas pirmspēdējais Latvijas kausa posms motokrosā, pilsētas informācijas portālu Saldus24.lv informēja organizatori.

Trasē dosies vairāk nekā desmit dažādas solo motociklu klases – startēs gan bērnu un jauniešu klases, gan pieredzes bagātākie sportisti. Turklāt skatītājiem ieeja sacensībās bez maksas.

Līdz Latvijas kausa sezonas noslēgumam palicis pavisam nedaudz. Jau šo svētdien ikviens interesents un motokrosa cienītājs tiek laipni gaidīts Pilsblīdenē, kur aizvadīsim pirmspēdējo, 5.Latvijas kausa posmu solo motociklu klasēm. Visas dienas garumā trase redzēsim MX 50; MX 65; MX 85; MX125; MX OPEN; Iesācēju; A 16+; A 25+; A35+; Dāmu un Senioru klases.

Gatavojoties izšķirošajām cīņām, kas mēneša beigās norisināsies Saldū, katrs punkts ir zelta vērtē, tādēļ padoties nebūs gatavs neviens – iespējams šīs posms izšķirs likteni, nosakot kurš no dalībniekiem iegūs sezonas augstāko titulu. Protams, sportisti cīnīsies ne vien par individuālajām vietām uz goda pjedestāla, bet arī par klubu kausa vērtējumu, kas noteiks, kura būs bijusi sezonas veiksmīgākā komanda. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)