Banner 980x90

Plašā ugunsgrēkā Saldus novadā cietis cilvēks, bet sadegusi govs un cūka

Rīga, 4.apr., LETA. Aizvadītajā diennaktī plašā ugunsgrēkā Saldus novadā sadegusi govs un cūka, kā arī cietis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Izsaukumu glābēji saņēmuši ap plkst.15. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg vairākas ēkas un kūla.

Spēcīgais vējš un ap ēkās izveidojusies diezgan garā pērnā zāle ļāva liesmām strauji izplesties un pārmesties no ēkas uz ēku.

Pēc gandrīz sešu stundu darba, ugunsdzēsējiem izdevās ugunsgrēku likvidēt. Tajā nodega piecas ēkas 1280 kvadrātmetru platībā - divas neapsaimniekotas dzīvojamās mājas, divas kūtis un viens šķūnis. Tāpat dega kūla trīs hektāru platībā, sadega traktors, viena govs un viena cūka.

Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš bija centies nodzēst ugunsgrēku pirms glābēju ierašanās.

Ugunsgrēka dzēšanas darbos iesaistījās arī Kursīšu un Ezeres pašvaldību ugunsdzēsēju formējumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)