Banner 980x90

Policija Kurzemē šonedēļ pastiprināti kontrolēs drošības jostu lietošanu

Rīga, 15.apr., LETA. Šonedēļ Valsts policija (VP) Kurzemes reģionā pastiprināti kontrolēs drošības jostu lietošanu, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Viņa atgādināja, ka ikdienā, strādājot ierastajā režīmā, Satiksmes uzraudzības rotas inspektori konstatē cilvēkus, kuri nelieto drošības jostas paši un arī nepiesprādzē savus bērnus.

Tāpat VP turpinās pastiprināti pievērst uzmanību personām, kuras vada velosipēdu un mopēdu bez tiesībām.

Saskaņā ar VP statistiku aizvadītajā nedēļas nogalē Kurzemes reģionā kopumā ir noformēti 19 administratīvo pārkāpumu protokoli par drošības jostu nelietošanu, tostarp visvairāk - 13 - Liepājā, bet Saldū konstatēti trīs, Ventspilī - divi, savukārt Talsos - viens šāds pārkāpējs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)