Banner 980x90

"Swedbank" klienti uzņēmumu norēķinu un naudas iemaksas kartes var saņemt pa pastu

"Swedbank" ieviesusi jaunu risinājumu - bankas klienti uzņēmumu norēķinu kartes un naudas iemaksas bankomātu kartes var saņemt pa pastu, neapmeklējot filiāli.

Pērn "Swedbank" uzņēmumiem izsniegusi par 9% vairāk karšu nekā attiecīgā periodā pirms gada.

"Swedbank" paziņojumā medijiem informē, ka uzņēmumi arvien vairāk vēlas izmantot pakalpojumus tajā vietā un laikā, kas tiem ir ērtāks, un tas atspoguļojas arī finanšu jomā. Palielinās gan veikalu skaits internetā un internetbankas lietošana, gan pakalpojumu popularitāte, ko var izmantot ar mobilā telefona palīdzību, un citi risinājumi, kuri sniedz iespēju saņemt pakalpojumu neklātienē. Tāpēc izveidots vēl viens ērts risinājums. Uzņēmumi var saņemt atjaunotās un jaunās "Visa Business" un naudas iemaksas bankomātu kartes pa pastu, neapmeklējot filiāli.

Karte tiks nosūtīta uz klienta norādīto adresi vēstulē kopā ar instrukciju, kā karti aktivizēt internetbankā. Karti iespējams lietot tikai pēc tās aktivizēšanas internetbankā. Atjaunotai kartei PIN kods paliks tāds pats kā iepriekšējai kartei, savukārt jaunai kartei PIN kods tiks nosūtīts atsevišķā vēstulē. Ja nepieciešams, to bez maksas var nomainīt jebkurā no "Swedbank" bankomātiem.

"Swedbank" ir lielākā banka Latvijā. Pagājušajā gadā "Swedbank" Latvija strādāja ar 121 miljona eiro peļņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)