Banner 980x90

Rīgas "Dinamo" sezonas tālāko izbraukumu sāk ar uzvaru pār Novokuzņeckas "Metallurg"

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA

Latvijas vienība Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas tālākās izbraukuma sērijas pirmajā spēlē otrdien ar rezultātu 4:1 (1:1, 0:0, 3:0) pieveica Novokuzņeckas "Metallurg" komandu.

Spēles rezultātu devītajā minūtē atklāja Maksims Kazakovs, kurš tieši otrdien tika nosaukts par pagājušās nedēļas labāko uzbrucēju līgā, bet 16.minūtē, realizējot vairākumu, rīdzinieki panāca neizšķirtu 1:1, vārtus gūstot Mikam Indrašim.

Pārējie vārti tika gūti trešajā trešdaļā, kad rīdziniekiem pa reizei izcēlās Gints Meija, Tims Sestito un Miķelis Rēdlihs.

Rīgas "Dinamo" trenera pēcspēles komentāru lasiet šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)