Banner 980x90

Saldū aicinās veikt 160 sportiskus vingrinājumus par godu pilsētas jubilejai

Saldus24.lv
Saldus24.lv
24.septembrī Saldū notiks pasākums aktīvās atpūtas cienītājiem "160 vingrinājumi Saldus pilsētai", kas būs sportiska dāvana pilsētai tās 160 gadu jubilejā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

23 Saldus novada sporta biedrības būs sagatavojušas kopumā 160 vingrinājumus. Plkst.9.30 notiks pasākuma atklāšana, bet no plkst.10 līdz 17.30 saldenieki un pilsētas viesi varēs pildīt vingrinājumus. To, cik daudz vingrinājumu izpildīt, noteiks paši dalībnieki. Rezultatīvākajiem dalībniekiem būs iespēja cīnīties par dažādām balvām četrās vecuma grupās. Par balvām varēs cīnīties tie dalībnieki, kuri visās 23 stacijās savāks visvairāk punktu.

Uzvarētāju apbalvošana notiks plkst.18 Oskara Kalpaka laukumā. Pirms un pēc apbalvošanas paredzēts koncerts.

Vingrojumiem var pieteikties mājaslapā "160.saldus.lv".

Šis būs viens no pēdējiem Saldus pilsētas 160 gadu jubilejas pasākumiem. Jubilejas gads tiks noslēgts10.decembrī ar pianista Vestarda Šimkus solokoncertu Saldus Mūzikas un mākslas skolas akustiskajā koncertzālē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)