Banner 980x90

Saldū filiāli atver lauksaimniecības tehnikas tirgotājs "Dotnuvos projektai"

Foto: Saldus24.lv
Foto: Saldus24.lv

Lai nodrošinātu lauksaimniekiem iegādātās tehnikas servisu un paplašinātu filiāļu tīklu, lauksaimniecības tehnikas un sēklu tirdzniecības uzņēmums "Dotnuvos projektai" 6.novembrī atvērs jaunu filiāli Saldū, Kuldīgas ielā 90, aģentūru LETA informēja uzņēmuma direktors un valdes loceklis Valds Balčūns.

Saldus filiāles svinīgās atklāšanas pasākums norisināsies plkst.12.00.

Kā norāda Balčūns, uzņēmuma filiāles ēku renovējis vietējais būvniecības uzņēmums SIA RRP, kurš renovējis filiāles telpas. Padomju laikos celtās angāra ēkas atjaunošanā un labiekārtošanā ieguldīti vairāki desmiti tūkstošu eiro.

Ēkā izveidota tehnikas remonta un servisa zona, rezerves daļu noliktava, sēklu noliktava, darbinieku atpūtas telpas un biroja telpas.

"Tas, ka esam vieglāk sasniedzami, lauksaimniekiem ļauj ietaupīt laiku un resursus. Saldus filiālē zemnieki uz vietas varēs iegādāties sertificētas sēklas, nepieciešamās rezerves daļas, kā arī operatīvi veikt tehnikas remontu un apkopi. Te strādās agronoms, tehnikas pārdevēji, rezerves daļu speciālisti un servisa meistari," sacīja uzņēmuma vadītājs.

Kā ziņots, "Dotnuvos projektai" iekļauta AB "Linas Agro Group" koncernā, kas apvieno uzņēmumus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Dānijā. SIA "Dotnuvos projektai" darbības nozares: lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība, serviss, rezerves daļu tirdzniecība, sēklu, graudu, zālienu maisījumu tirdzniecība, graudu pirmapstrādes iekārtu tirdzniecība.

"Dotnuvos projektai" piedāvā tādu zīmolu kā "Case IH", "Kverneland", "Güstrower", "Quicke", "Spearhead", "Einbock", "Schäffer", "Cimbria", "Kongskilde" un "Agrifac" tehniku.

SIA "Dotnuvos Projektai" ikgadējais apgrozījums ir aptuveni 10 miljoni eiro, ik gadu uzņēmuma apgrozījumu kāpinot par 10%. Patlaban "Dotnuvos Projektai" Latvijā ir tehnikas servisa centrs Piņķos, kā arī filiāles Valmierā un Jēkabpilī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)