Banner 980x90

Saldus novadā meklē labākos un veiksmīgākos uzņēmējus

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Lai izteiktu pateicību un godinātu Saldus novada uzņēmējus, kuri, cītīgi un nenogurstoši  strādādami katrs savā nozarē, vienlaikus sekmē visa novada ekonomisko attīstību, Saldus novada pašvaldība rīko konkursu ''Saldus novada uzņēmēju gada balva", kura laikā ikviens iedzīvotājs aicināts izvirzīt, viņaprāt, piemērotākos pretendentus balvas saņemšanai.

Kā pilsētas informācijas portālu Saldus24.lv informēja Saldus novada p/a "Saldus TIKS centrs" vadītāja Laura Liepiņa, šogad, pasākumam norisinoties trešo reizi, lai īpaši uzsvērtu uzņēmuma devumu tieši Saldus novadam un novada iedzīvotājiem, mainītas nominācijas, kurās iespējams pieteikt konkursa pretendentus. Ikviens novada iedzīvotājs aicināts izvirzīt piemērotākos kandidātus nominācijās "Gada jaunais uzņēmējs", "Gada sociāli atbildīgākais uzņēmējs", "Gada sakoptākais uzņēmums" un Saldus novada kā "medus piliena Kurzemē" īpašai balvai "Gada saldumu ražotājs". Savukārt pašvaldības iestādes un pagasta pārvaldes aicinātas izvirzīt savus pretendentus nominācijai "Gada partneris".

Pretendenti visās nominācijās piesakāmi līdz 2016.gada 26.februāra plkst.15.00, aizpildīto pieteikuma anketu iesūtot uz e-pastu uz tic@saldus.lv vai aizpildot un iesniedzot to uz vietas kādā no anketu saņemšanas punktiem. 

Šogad pretendentus vērtēs īpaši izveidota komisija, kurā būs gan pašvaldības pārstāvji, gan uzņēmēji, gan nevalstisko organizāciju un plašsaziņas līdzekļu pārstāvji. Konkursa komisija apkopos pieteikumus, izvērtēs pretendentus saskaņā ar konkursa kritērijiem un trīs pretendentus katrā nominācijā apmeklēs klātienē. Balvu saņēmēji tiks paziņoti svinīgā pasākumā 2.aprīlī.

Pieteikuma anketas pieejamas arī Saldus novada pašvaldības administratīvajās ēkās Striķu ielā 3 (Apmeklētāju pieņemšanas centrā) un Avotu ielā 12 (3.stāvā, 302.kabinetā), p/a "Saldus Tūrisma informācijas, kultūras un sporta centrs", Striķu ielā 3, Saldus pilsētas bibliotēkā, Tūristu ielā 3, pagastu pārvaldēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)