Banner 980x90

Saldus tehnikumā notiek Latvijas ģeogrāfu koncerence

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
16. un 17.augustā Saldus tehnikumā notiek konference "Novadpētniecība – sava novada, pilsētas izzināšana un izpēte Latvijas ģeogrāfijas satura un skolēnu pētnieciskās darbības pilnveidei", vēsta portāls Saldus.lv.

Konferenci organizē Valsts izglītības satura centrs sadarbībā ar Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāti, Latvijas Ģeogrāfijas biedrību, Saldus novada pašvaldības Izglītības pārvaldi un Saldus tehnikumu. Mērķauditorija - ģeogrāfijas, dabaszinību, ekonomikas, sociālo zinību skolotāji.

Konferences laikā notiks dažādas lekcijas, kuras lasīs Valsts izglītības satura centra, LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes, Saldus novada Izglītības pārvaldes un Saldus novada Attīstības nodaļas speciālisti. Par mācību procesa organizēšanu ārpus klases - mērķtiecīgai apkārtējās vides iepazīšanai un izpētei - interesentus iepazīstinās SIA "Cemex" un Jaņa Rozentāla Saldus vēstures un mākslas muzeja pārstāvji.

Konferences laikā tiks veikta arī Dienvidkurzemes un Dienvidzemgales dabas, kultūrvēsturisko objektu, teritoriju izzināšana un izpēte.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)