Banner 980x90

Tiešraidē aicina sekot līdzi Kurzemes uzņēmēju dienai

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ceturtdien, 21.janvārī ikviens interesents aicināts no plkst.12.00 līdz 16.00 mobilajā televīzijā, lietotnē LMT Straume tiešraidē skatīties iedvesmojošu semināru ''Latvijas līderu stāsti'', kas notiek Kurzemes uzņēmēju dienas ietvaros Liepājā.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Agnese Ruberte, semināra "Latvijas līderu stāsti" tiešraidē būs iespējams noskatīties Latvijā vadošo uzņēmumu pārstāvju uzstāšanos un iedvesmoties no līderu pieredzes un inovācijām darbā Latvijas un pasaules tirgū.

Tiešraides programmā:

Plkst.12.00 - Kurzemes uzņēmēju dienas atklāšana - Latvijas Republikas ekonomikas ministres Danas Reiznieces – Ozolas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidenta Aigara Rostovska un Kurzemes Biznesa inkubatora valdes priekšsēdētāja Salvja Rogas uzrunas;

Plkst.12.10- Linda Matisone, "Lauma Lingerie" valdes priekšsēdētāja;

Plkst.13.05 - Jānis Vanags, "AirBaltic" korporatīvās komunikācijas viceprezidents;

Plkst.14.15 - Agris Ķipurs, "Air Dog" vadītājs;

Plkst.15.10 - Kristaps Dambis, "Drive eO" vadītājs.

"Latvijas līderu stāsti" skatāmi tiešraidē mobilajā televīzijā, lietotnē LMT Straume http://straume.lmt.lv, tiešraide pieejama ne tikai LMT klientiem, bet arī ikvienam interesentam un to iespējams noskatīties gan viedtālrunī un planšetē, gan datorā.

Kurzemes uzņēmēju diena tiek rīkota ar mērķi stiprināt Kurzemes uzņēmēju savstarpējo sadarbību, veicināt pieredzes apmaiņu un pārrunāt aizvadītā gada spilgtākos notikumus un panākumus.

Pasākumu rīko Kurzemes Biznesa inkubators, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un attīstības finanšu institūcija "Altum", tajā piedalīsies LTRK prezidents Aigars Rostovskis, LTRK padomes locekļi, Liepājas, Kuldīgas un Saldus domes pārstāvji, kā arī Latvijā un Kurzemē vadošo uzņēmumu pārstāvji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)