Banner 980x90

Uz vakanto Saldus medicīnas centra valdes priekšsēdētāja amatu pieteikušies četri pretendenti

Rīga, 4.jūn., LETA. Uz vakanto SIA "Saldus medicīnas centrs" valdes priekšsēdētāja amatu pieteikušies četri pretendenti, aģentūru LETA informēja Saldus novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Šteina.

LETA jau ziņoja, ka esošais "Saldus medicīnas centrs" valdes priekšsēdētājs Ingemars Harmsens ir iecelts par SIA "Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs" (LVĢMC) valdes priekšsēdētāju un jaunos darba pienākumus sāks pildīt 11.jūnijā.

Šteina stāstīja, ka 14.maijā pašvaldībā tika saskaņots Harmsena iesniegums par atbrīvošanu no ieņemamā amata. Līdz 10.jūnijam Harmsens vadīs "Saldus medicīnas centru".

Uz "Saldus medicīnas centra" vadītāja amatu 16.maijā tika izsludināta vakance ar pieteikšanos līdz 31.maijam. Līdz 13.jūnijam komisija veiks četru pretendentu izvērtēšanu, informēja Šteina.

"Firmas.lv" dati liecina, ka "Saldus medicīnas centra" apgrozījums pagājušajā gadā bija 1,73 miljoni eiro, kas ir par 26% eiro vairāk nekā 2017.gadā. Pērn uzņēmums nopelnīja 119 124 eiro. Gada laikā peļņu izdevies kāpināt par 7%.

"Saldus medicīnas centrā" 75% kapitāldaļu pieder Saldus novada pašvaldībai, bet 25% kapitāldaļu īpašniece ir Brocēnu novada pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)