Banner 980x90

Veiktas izmaiņas "Pata Saldus" valdes sastāvā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Veiktas izmaiņas mežizstrādes kompānijas AS "Pata Saldus" sastāvā, no valdes priekšsēdētāja amata atceļot Jāni Bertrānu un viņa vietā ieceļot līdzšinējo valdes locekli Andri Krastiņu, liecina uzņēmuma paziņojums "NASDAQ OMX Riga".

Tāpat no valdes locekļa amata atbrīvots Gatis Zommers, bet viņa vietā iecelta Evija Bīriņa.

Darbu uzņēmuma valdes locekļa amatā turpina Jānis Mierkalns.

Jau ziņots, ka "Saldus mežrūpniecība" šā gada pirmajā pusgadā strādājusi ar 830 745 eiro zaudējumiem. Savukārt apgrozījums bija 21,067 miljoni eiro, kas kopumā veido zaudējumus uz vienu akciju 2,15 eiro apmērā.

Pagājušā gada pirmajā pusgadā "Saldus mežrūpniecības" peļņa bija 505 973 eiro, bet apgrozījums - 51,224 miljoni eiro, kas veidoja 1,131 eiro peļņu uz vienu akciju.

Vadības ziņojumā norādīts, ka uzņēmuma konkurētspējas nostiprināšanai tiek palielināti ražošanas apjomi, racionālāk izmantojot resursus, organizējot ilgtermiņa sadarbību ar piegādātājiem, analizējot klientu maksātspēju un meklējot jaunus realizācijas tirgus.

Uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā prognozēts 46,5 miljoni eiro.

"Saldus mežrūpniecības" kopējais akciju un kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 387 136.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)