Banner 980x90

Atgādina par satiksmes ierobežojumiem ceļu remontu un brīvdienās gaidāmo pasākumu dēļ

Rīga, 12.apr., LETA. Valsts autoceļu tīklā ir sākusies būvdarbu sezona, tādēļ autobraucējiem jārēķinās, ka vietām jau ir ieviesti satiksmes ierobežojumi, turklāt satiksmes organizācija dažviet tiks mainīta arī nedēļas nogalē gaidāmo pasākumu dēļ, atgādina VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Vidzemē ir sākušies pārbūves darbi uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei, un tur ieviests ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā (km/h). Posmā uz Valmieras šosejas (A3) satiksmi regulē ar luksoforiem.

Tāpat uz Vidzemes šosejas Vaivē (85,6.km) turpinās Kaķupītes caurtekas krasta nostiprinājumu izbūve, satiksme tur tiek regulēta ar luksoforu.

Latgales pusē uz Daugavpils apvedceļa A14 (Kalkūni-Tilti) posmā no Kalkūniem līdz Sventei (0,06.-8,30.km) notiek segas pārbūves darbi. Būvdarbu zonā ir četri luksoforu posmi un tās izbraukšana prasa pusstundu.

Uz Daugavpils apvedceļa tiek arī atjaunots tilts pār Daugavu. Satiksme pār tiltu tiek regulēta ar luksoforiem. Uz tilta ir ieviesti ātruma ierobežojumi līdz pat 30 km/h.

Uz autoceļa Gulbene-Balvi-Viļaka-Krievijas robeža (P35) posmā no Gulbenes līdz Kazupei (2,14.-12,68.km) satiksme trīs posmos tiek regulēta ar luksoforiem un to izbraukšana prasa gandrīz pusstundu.

Uz autoceļa Krievijas robeža-Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža (A13) tiek pārbūvēts tilts pār Rušenīcu (88,3.km). Tilta pieejās ir ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h.

Kurzemē uz autoceļa Talsi-Stende-Kuldīga (P120) notiek remontdarbi uz pārvada pār Ventspils šoseju. Pārvada pieejās ir ātruma ierobežojums 50 km/h.

Ventspils novada Zlēku pagastā remontdarbi notiek uz tilta pār Ventu uz autoceļa Zlēkas-Ugāle (P123), līdz ar to satiksme pār tiltu tiek regulēta ar luksoforiem.

Sestdien un svētdien Dobeles apkārtnē pie Kroņauces norisinās riteņbraukšanas sacensības "Cerību kauss", tādēļ pasākuma laikā tiks ierobežots maksimālais braukšanas ātrums uz autoceļa Pūri-Auce-Grīvaiši (P96).

Savukārt Dundagas novadā nedēļas nogalē būs rallija automašīnu treniņi, un to laikā 13.aprīlī un 14.aprīlī no plkst.10 līdz 17 satiksmei tiks slēgts autoceļš Jaunmuiža-Sīkrags (V1372) septiņu kilometru garā posmā no Jaunmuižas. Slēgto posmu var apbraukt caur Mazirbi pa autoceļiem Talsi-Dundaga-Mazirbe (P125) un Ventspils-Kolka (P124).

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555, kā arī LVC interneta mājaslapā "www.lvceli.lv" un navigācijas lietotnē "Waze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)