Banner 980x90

Īslaicīgs lietus gaidāms Kurzemes reģionā

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Ceturtdien, 4.augustā, īslaicīgs lietus ir gaidāms galvenokārt Kurzemē un Vidzemē, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Dienas pirmajā pusē sinoptiķi lietu prognozē vietām Kurzemē, savukārt pēcpusdienā īslaicīgi nokrišņi iespējami arī Vidzemē. Savukārt vakarā lietus gaidāms centrālajos rajonos. Vietām arī ducinās pērkons.

Pūtīs mērens dienvidu vējš un maksimālā gaisa temperatūra sasniegs plus 19, plus 24 grādus.

Īslaicīgs lietus gaidāms arī Rīgā, iespējams pērkona negaiss. Dienvidu puses vējš brāzmās var sasniegt ātrumu līdz 13 m/s. Maksimālā gaisa temperatūra dienā būs plus 20 līdz plus 22 grādi. Medicīniskais laika tips būs 2. - labvēlīgs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)