Banner 980x90

Kļūst stilīgi pašam mazgāt savu auto

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Nomazgāt savu auto pašapkalpošanās automazgātavā ir kļuvusi par ierastu lietu un jaunu trendu. Arī Kurzemes pilsētās šādas automazgātavas nav retums un to skaits turpina pieaugt. Jaunākās stacijas Kurzemē atvēruši "Wash & Drive" – Ventspilī un Saldū.

Kopumā Latvijā pieejamas vienpadsmit "Wash and Drive" automazgātavas. Divas automazgātavas darbojas Liepājā, viena – Saldū, tagad arī Ventspilī un pārējās – pa visu Latviju. Nākotnē uzņēmums plāno izveidot kopumā 40 mazgāšanās stacijas.

Ventspilniekiem un pilsētas viesiem nospodrināt automašīnas iespējams "Wash and Drive" Ventspils pašapkalpošanās automazgātavā ar četriem mazgāšanas boksiem Durbes ielā 29. Ventspils "Wash and Drive" pašapkalpošanās automazgātavā pieejams naudas maiņas aparāts, kurā ievietojot banknotes iespējams apmainīt pret monētām, un putekļsūcējs. 

"Wash and Drive" valdes loceklis Augusts Iesalnieks stāsta: "Vidēji vieglās automašīnas nomazgāšanai nepieciešamas 5 līdz 7 minūtes, kas maksā 2 līdz 3 eiro. Mazgāšanas laiks gan būs atkarīgs no tā, cik mašīna ir netīra un cik dažādus pakalpojumus mazgātājs gribēs izmantot – automazgātavās pieejama riepu un disku mazgāšana, putu birste, kas ļauj kvalitatīvi nomazgāt arī ļoti netīru automašīnu, spodrināšana un vaskošana."

Pašapkalpošanās automazgātavas darbojās 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā. Šomēnes tika atklāta stacija arī Saldū, Kuldīgas ielā 79. Automašīnu īpašniekiem Saldus "Wash and Drive" iespējams izmantot trīs mazgāšanas boksus, kurā viens ir atvērtā tipa, lai ērtāk varētu veikt lielāku auto mazgāšanu. Klientu ērtībai ir ierīkoti arī divi putekļsūcēji. Tos tikai par 0,50 eiro centiem iespējams izmantot trīs minūtes.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)