Banner 980x90

Ko darīt, kad vecais šķūnis vairs neturas kopā

Nav tādu lauksaimnieku, kuriem nebūtu vismaz viens liels vecs šķūnis, kurā glabājas kāds traktors, siens un daudz dažādas vecas lauktehnikas, rezerves detaļas vai citi instrumenti. Diemžēl laika zobs daudzas no šīm konstrukcijām nesaudzē un paši redzam, kādi daudzi no tiem ir izliekušies un draud zaudēt savu stabilitāti. Ļoti daudzas šādas konstrukcijas nav glābjamas – šķūnis vai nu jāpārbūvē vai tā vietā jāliek jaunas konstrukcijas.

Laiki kopš milzīgo šķūņu celšanas ir mainījušies. Lai gan koks joprojām ir uzticams materiāls būvniecībā, lielu konstrukciju būvēšanai daudz efektīvāks risinājums ir metāla izmantošana. Metāla konstrukcijas ir gan daudz ilgnoturīgākas, fleksiblākas dažādu remontdarbu un paplašināšanās darbu veikšanai. Metāla konstrukciju šķūņi, angāri un garāžas ir lētāki produkti gan izmantoto materiālu ziņā, gan no projektēšanas un samontēšanas aspekta.

Angāru un garāžu celšanas speciālisti no "Domus būve" apliecina, ka metāla konstrukciju angāru celtniecība lauksaimniecības procesu nodrošināšanai mūsdienās ir ekonomiski daudz pamatotāks risinājums nekā veca šķūņa atjaunošana vai jauna būvēšana. Metāla angāra projekti sniedz daudz plašākas iespējas variēt ar dažādiem parametriem – augstumu, platumu, garumu, iekšējo konfigurāciju, durvju veidu un tamlīdzīgi, kamēr jebkāda veida speciālas konfigurācijas liela koka konstrukcija būtu gan dārgāka, gan grūtāk pielāgojama dažādām vajadzībām. 

"Domus būve" piedāvā dažāda veida angāru būvniecību gan pēc klienta nepieciešamībām atbilstoši sastādīta projekta, gan pēc iepriekš izveidotiem projektiem. Lauksaimniecības tehnikas, siena ruļļu, vieglo automašīnu un jebkādu saimniecībā nepieciešamo iekārtu uzglabāšanai derēs jebkurš no šiem angāru veidiem: 
• PVC angārs,
• PVC angārs ar metāla sienām,
• loka tipa nojume,
• loka tipa angārs,
• lokveida angārs ar taisnām sienām,
• JM Steel mini angāri,
• angārs ar profilētām loksnēm,
• siltināts angārs.

Ja esat nolēmis savas lauksaimniecības tehnikas vai produkcijas glabāšanai celt angāru, aicinām konsultēties ar "Domus būve" speciālistiem. Uzņēmums ne tikai konsultē un izstrādā angāru būves projektus, bet veic arī pilna būvniecības procesa realizāciju – no komunikāciju ierīkošanas līdz vārtu atslēgu pievīlēšanai. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)