Banner 980x90

Konkursā uz Saldus tehnikuma direktora amatu pieteikušies četri kandidāti

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Konkursā uz Profesionālās izglītības kompetences centra (PIKC) "Saldus tehnikums" direktora amatu pieteikušies četri pretendenti, bet uz PIKC "Valmieras tehnikums" direktora amatu - septiņi.

Kā aģentūra LETA uzzināja Izglītības un zinātnes ministrijā, patlaban notiek iesniegto pieteikumu dokumentu izvērtēšana.

Jau ziņots, ka ministrija bija izsludinājusi atklātu konkursu uz minēto izglītības iestāžu direktora amatu, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Lai pieteiktos kādam no amatiem, pretendentam bija jābūt vismaz trīs gadu pieredzei darbā vadošā amatā, vismaz piecu gadu pieredzei pedagoģiskajā darbā, pieredzei personāla vadīšanā, Eiropas Savienības struktūrfondu projektu īstenošanā, tai skaitā projektu vadībā un iepirkumu organizēšanā, pieredzei sadarbībā ar nozares profesionālajām organizācijām un sociālajiem partneriem.

Tāpat kandidātam jāpiemīt zināšanām par izglītības iestādes darbību reglamentējošajiem normatīvajiem aktiem, profesionālās izglītības jomu un tās attīstības tendencēm, jābūt teicamām latviešu valodas prasmēm, svešvalodas prasmei, komunikācijas, sadarbības un prezentācijas prasmēm, vadībprasmēm un prasmei argumentēt savu viedokli un pieņemt lēmumus, kā arī prasmei strādāt ar standarta biroja programmatūru.

Piesakoties amatam, atbilstoši bija jāiesniedz redzējums par Saldus tehnikuma vai Valmieras tehnikuma darbības prioritātēm un attīstības virzieniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)