Banner 980x90

Kurzemes reģiona uzņēmējus maijā aicina piedalīties Kurzemes uzņēmēju dienās

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un Liepājas pilsēta aicina Liepājas, Ventspils, Saldus, Kuldīgas, Talsu, Grobiņas, Sabiles, Skrundas, Kandavas un citu pilsētu un novadu uzņēmējus pieteikties dalībai "Uzņēmēju dienās Kurzemē 2016", kas notiks no 27. līdz 28.maijam Liepājas Olimpiskajā centrā.

LTRK aģentūru LETA informēja, ka pasākumā būs iespēja vairāk nekā 15 000 apmeklētāju parādīt savus ražojumus, iepazīstināt ar sniegtajiem pakalpojumiem, piedalīties biznesa forumā un baudīt plašu kultūras programmu.

Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks (Liepājas partija) atzina, ka pēdējo gadu laikā valsts ekonomikā ir notikusi pārkārtošanās un pielāgošanās jaunajiem uzņēmējdarbības aspektiem.

"Liepājā nozares, kas līdz šim likās nesatricināmas un stabilas, ir piedzīvojušas smagus pārbaudījumus, taču daudzas arī atradušas iespējas un idejas, kā pielāgoties jauniem tirgiem, jaunai produkcijai un jaunai domāšanai. Šādas izstādes ir lieliska iespēja gan pašiem uzņēmējiem pastāstīt par sevi, gan arī apmeklētājiem iepazīt dažādo un pārsteidzošo ražošanas un pakalpojumu klāstu, ko piedāvā mūspuses uzņēmēji," teica Sesks.

27.maijā Liepājā notiks "Biznesa iespēju forums", kura laikā uzņēmēji varēs saņemt noderīgu informāciju par aktualitātēm būvniecības jomā, uzzināt, kā veicināt eksportu, un iepazīties ar plašajām iespējām ārpus Latvijas robežām.

Dalību "Uzņēmēju dienās Kurzemē 2016" var pieteikt, sūtot e-pastu uz adresi "zane.timermane@chamber.lv" vai zvanot pa tālruni 67201103 vai 29263058.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)