Banner 980x90

"Labo lietu Lāde" pērn apgrozījusi 27 885 latus

SIA "Labo lietu Lāde" pērn apgrozījusi 27 885 latus, liecina Firmas.lv informācija.

"Labo lietu Lāde" 2011.gadā apgrozījusi 43 362 latus, savukārt 2010.gadā uzņēmumā apgrozīti 8 648 lati.

Kā teikts uzņēmuma vadības ziņojumā, SIA "Labo lietu Lāde" nodarbojas ar dziju mazumtirdzniecību, un rokdarbu aksesuāru tirdzniecību. No 2010.gada papildus mazumtirdzniecībai tiek organizēta apmācība dažādos rokdarbu veidos.

Lai piesaistītu pircējus, daudz tiek domāts un piestrādāts pie preču klāsta paplašināšanas. Uzsākot darbību, klientiem tika piedāvātas tikai dzijas, pērles un adījumi Tirdzniecības centra tūristu ielā 3 tiek tirgoti rokdarbi, adījumi, aksesuāri un dažādi šūšānas, filcēšanas, pērļošanas u.c. piederumi. Preču sortiments tiek paplašināts. Preču sortimenta dažādībai preces tiek piegādātas arī no Lietuvas.

Ka liecina Firmas.lv informācija, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2 000 latu un tā īpašniece ir Ilona Grāvelsone (100,00%).

Ka liecina Saldus24.lv informācija "Labo lietu Lāde" atrodas Saldū, Lielā ielā 3.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)