Banner 980x90

Lutriņu pagastā uzstādīta jauna "Tele2" 4G interneta bāzes stacija

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vadošais mobilo sakaru operators "Tele2" paziņo, ka Saldus novada Lutriņu pagastā ir uzbūvēta jauna ceturtās paaudzes jeb 4G mobilā interneta bāzes stacija, kas nodrošina zibenīgu "Tele2" mobilo internetu un ātru tā savienojumu.

Kā pilsētas informācijas portālu Saldus24.lv informēja uzņēmuma pārstāvji, "Tele2" atgādina, ka Saldus ir viena no pirmajām pilsētām Latvijā, kurā ir sācis strādāt arī "Tele2" 4G+ tīkls, kas nodrošina ātrāko mobilo internetu.

"Saldus un tās novada Ezeres, Kursīšu, Nīgrandes un Zirņu iedzīvotāji jau aktīvi lieto zibenīgo "Tele2" 4G tīklu, pieaugot "Tele2" mobilā interneta klientu skaitam un patēriņam. Rūpējoties par augstu pakalpojuma kvalitāti, mēs turpinām paplašināt "Tele2" 4G tīkla pārklājumu Saldū un tās novadā, kā arī citviet Latvijā," saka "Tele2" tehniskā direktore Līga Krūmiņa.

"Pērn ar ļoti augstu investīciju apjomu un profesionālu tīkla plānošanu sasniedzām būtiskas izmaiņas mobilo sakaru nozarē – ar plašāko 4G tīkla pārklājumu pārspējām LMT, vienlaikus nodrošinot mūsu klientiem, kas ir puse Latvijas iedzīvotāju, lieliskus 4G pakalpojumus gandrīz visā valsts teritorijā! Kā tehnoloģiju līderis mēs šogad turpinām investēt, paplašinot 4G tīklu un attīstot superātrās 4G+ un 4G++ tehnoloģijas. Jau šobrīd "Tele2" 4G+ tīkls ir pieejams 19 Latvijas pilsētās, tajā skaitā Saldū, un šis skaits pieaugs," piebilst Krūmiņa.

"Tele2" 4G internetu var lietot telefonā, planšetdatorā, piezīmjdatorā vai galda datorā. Pārliecināties, vai telefons, planšetdators, modems vai rūteris, kā arī SIM karte atbalsta 4G, var "Tele2" mājas lapā: www.tele2.lv/4G. Ikviens "Tele2" un "Zelta Zivtiņas" klients "Tele2" klientu apkalpošanas centrā bez maksas var apmainīt savu SIM karti pret 4G SIM karti.

"Tele2" ir Baltijā modernākais mobilo sakaru tīkls, kas nodrošina "Tele2" klientiem – pusei Latvijas iedzīvotāju – 4G, 4G+ un 4G++ interneta pakalpojumus un "HD Voice" tehnoloģiju izcilai skaņas kvalitātei sarunas laikā. "Tele2" ir arī vienīgais operators, kas piedāvā tarifu plānus, ar kuriem mobilo internetu var lietot visās Baltijas valstīs, vienlaikus parūpējoties par drošu interneta izmaksu kontroli, interneta patēriņa atspoguļojumu reālā laikā (https://dati.tele2.lv) un papildu iegādātā, bet neiztērētā interneta apjoma pārnešanu uz nākamo mēnesi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)