Banner 980x90

Saistībā ar dzelzceļa pārbrauktuves uz autoceļa Pūre-Auce-Grīvaiši slēgšanu nākamnedēļ būs izmaiņas vairākos autobusu reisos

Rīga, 19.jūn., LETA. Saistībās ar dzelzceļa pārbrauktuves, kas atrodas uz autoceļa Pūre-Auce-Grīvaiši (P96), slēgšanu 26.jūnijā no plkst.8 līdz plkst.18 un no 27.jūnija plkst.8 līdz 28.jūnija plkst.6 būs izmaiņas maršruta Nr.5517 Jelgava-Zaļenieki-Glūda-Jelgava, Nr.7256 Rīga-Ezere-Saldus, Nr.7347 Jelgava-Auce un Nr.7933 Rīga-Auce autobusu reisos, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas pārstāve Lilita Pelčere.

Ņemot vērā remontdarbus, maršrutā Jelgava-Zaļenieki-Glūda-Jelgava visi reisi tiks izpildīti ar diviem autobusiem - pirmais autobuss sabiedriskā transporta pakalpojumus nodrošinās līdz dzelzceļa pārbrauktuvei Glūdā, bet nākamais autobuss pasažierus sagaidīs pārbrauktuves otrā pusē. Tādējādi pasažieriem dzelzceļa pārbrauktuve būs jāšķērso ar kājām.

Savukārt maršruta Rīga-Ezere-Saldus, Jelgava-Auce un Rīga-Auce autobusu satiksme, braucot no Jelgavas un atpakaļ, tiks organizēta pa autoceļu Jelgava-Dobele-Annenieki (P97), Pūre-Auce-Grīvaiši (P96), pašvaldības autoceļu, Nākotnes ciemu, autoceļu Dobele-Krimūnas-Zaļenieki-Ūziņi (V1098), autoceļu Pūre-Auce-Grīvaiši (P96) un tālāk pa regulāro maršrutu. Tā rezultātā netiks apkalpota pieturvieta "Ceļnieki" virzienā uz Jelgavu un "Kauči" - abos virzienos.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)