Banner 980x90

Sākta Saldus novada Striķu sākumskolas vērienīga pārbūve

Jelgava, 24.aug., LETA. Sākti būvniecības darbi Striķu sākumskolā, kas izmaksās 1 796 842 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), aģentūra LETA uzzināja Saldus novada pašvaldībā.

Īstenojot projektu "Saldus novada pašvaldības vispārējo izglītības iestāžu mācību vides uzlabošana", plānota telpu pārbūve un atjaunošana, visu iekšējo inženierkomunikāciju pārbūve, jauna apgaismojuma izbūve, aprīkojuma un mēbeļu iegāde. Tāpat paredzēti ēkas energoefektivitātes pasākumi un ēkas pamatu hidroizolācija, ārējo tīklu izbūve, apkures katlu uzstādīšana, kā arī labiekārtošanas darbi.

Būvniecības darbi tiek plānoti līdz 2019.gada 31.jūlijam. Zvārdes pagasta pārvaldes vadītājs Imants Džulis aģentūru LETA informēja, ka Striķu sākumskolas jaunāko klašu skolēni un pirmsskolas grupas jaunajā mācību gadā atradīsies skolas vecajā ēkā, bet 4., 5. un 6.klase mācīsies muižas ēkā.

Plānotā būvdarbu summa Striķu sākumskolas ēkas pārbūves darbiem ir 1 424 400 eiro bez PVN, bet katlu mājas inženierkomunikāciju pārbūvei paredzēti 60 592 eiro bez PVN.

Būvdarbus veic SIA "AZ-Iinter", būvuzraudzību nodrošina SIA "Firma L4" un autoruzraudzību - SIA "BM-projekts".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)