Banner 980x90

Ūdens temperatūra Kurzemes upēs paaugstinājusies līdz 22 grādu robežai

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Pašlaik Latvijas upēs un ezeros ūdens temperatūra atkal paaugstinājusies līdz tai, kāda tā bija mēneša sākumā, kad tā bija visaugstākā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Latgales upēs diennakts vidējā ūdens temperatūra pašlaik ir plus 19 līdz 24 grādu robežās, Vidzemes upēs - plus 15 līdz 23 grādu, Zemgales upēs - plus 20 līdz 24 grādu, bet Kurzemes upēs - plus 15 līdz 22 grādu robežās.

Latvijas lielākajos ezeros diennakts vidējā ūdens temperatūra ir plus 20 līdz 23 grādu robežās.

Baltijas jūras un Rīgas līča piekrastē diennakts vidējā ūdens temperatūra paaugstinās no jūlija pirmās dekādes un pašlaik ir plus 18 līdz 21 grāda robežās. Ievērojamas diennakts vidējās ūdens temperatūras izmaiņas piekrastē tika novērotas pie Salacgrīvas, kur no 21.jūlija līdz 23.jūlijam notika apvelings - temperatūra pazeminājās par desmit grādiem un bija tikai plus 8 grādi.

Pieturoties augstai gaisa temperatūrai, ūdens temperatūra Latvijas upēs un ezeros paaugstināsies un tuvākajās dienās Daugavā, Gaujā, Lielupē un Ventā var sasniegt plus 21 līdz 25 grādus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)