Banner 980x90

Uzņēmējus aicina piedalīties Liepājā notiekošajās "Uzņēmēju dienās Kurzemē 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Lai iepazīstinātu interesentus ar Kurzemes reģiona uzņēmējiem un klātienē novērtētu vietējos ražojumus, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) maija nogalē Liepājā rīkos pasākumu "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2016".

Kā aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji, plānots sapulcināt vairāk nekā 150 dalībniekus no visa Kurzemes reģiona, lai piedāvātu izklaidējošu un informējošu pasākumu apmēram 15 000 apmeklētājiem.

Pasākumā plānota ražotāju izstāde, kā arī notiks "Biznesa iespēju forums", kurā tiks analizēti vairāki aktuāli temati, piemēram, eksporta veicināšanas iespējas dažādās valstīs.

Tāpat plānota kultūras programma ar Kurzemes reģiona kolektīvu uzstāšanos, kā arī mājražotāju un amatnieku tirdziņš pie pasākuma norises vietas.

Pasākums notiks no 27. līdz 28.maijam Liepājas Olimpiskajā centrā, Brīvības ielā 39.

Plašāka informācija uzņēmējiem par pieteikšanos pasākumam meklējama LTRK mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)