Banner 980x90

Pica ar vistas fileju un ananāsiem

Pica ar vistas fileju un ananāsiem ir pica, kas parasti garšo visiem. Tā ir gana sātīga, taču tajā pašā laikā maiga un viegla. Nav asa vai stipra, tādēļ piemērota arī mazākajiem ģimenes locekļiem.

Sastāvdaļas: picas pamatne, tomātu pasta, siers - parmezānas, vistas filejas gabaliņi, svaigi šampinjoni, marinēti pipari, olīveļļa un ķiploku daiviņas, oregano, konservēti ananāsi.

Pagatavošana: mīklu izrullē, uz tās klāj tomātu pastu (pirms tam var nedaudz apziest ar olīveļļu ), sarīvētu sieru. Vistas fileju viegli apcep eļļā un liek uz picas, uzliek arī, sagrieztus šķēlēs, šampinjonus, marinētos pipariņus, ananāsus.

Pa virsu pārkaisa saspiestu ķiploku un oregano. Cep līdz pica gatava.

Raksts publicēts sadarbībā ar
 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)